Send en besked

6 + 14 =

Markedsundersøgelse om GDPR

Opdatering 8.6.2020: Tilmeldingen til markedsundersøgelsen er lukket.

Jeg modtager ikke flere tilmeldinger til markedsundersøgelsen.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 6083 6300 eller info@genpart.dk

Venlig hilsen

Marie Louise Egelund

Tak for din interesse i Genparts markedsundersøgelse om mindre virksomheders arbejde med GDPR.

Har du lyst til at fortælle mig om, hvordan du og din virksomhed arbejder med GDPR? Så book en tid i min kalender herunder til et interview.

Jeg vil spørge ind til, hvordan din virksomhed har arbejdet med GDPR indtil videre, og hvilke behov din virksomhed kan have, for at optimere dét arbejde i fremtiden. Formålet med interviewet er, at tilvejebringe en solidt funderet indsigt i, hvad der efterspørges i virksomhederne, med henblik på at jeg kan udvikle brugervenlige værktøjer, som kan dække mindre virksomheders behov i forhold til GDPR.

Interviewet er udelukkende til intern brug hos Genpart, og andre får ikke adgang til oplysningerne. Interviewet er naturligvis helt uforpligtende.

Interviewet vil foregå online via videomøde. Du vil kort forinden det aftalte tidspunkt modtage en mail med et link til mødet. Det er ikke nødvendigt, at du opretter en brugerprofil. Du skal blot tilgå mødet via linket.

Hvis du foretrækker, at interviewet afholdes telefonisk, bedes du angive det undervejs i bestillingen.

Få 1 times online sparring om GDPR uden beregning.

Som tak for din tid, får du adgang til 1 times online sparring med mig om GDPR. Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, book da venligst en tid online via linket i den kvitteringsmail, som du modtager, når denne bestilling er afsluttet.

Sådan behandler jeg dine oplysninger

I forbindelse med interviewet behandler jeg oplysninger om dig, fx dit navn, din mailadresse, dit telefonnummer, din stillingsbetegnelse og andre almindelige oplysninger, som du giver til mig undervejs. Jeg behandler disse oplysninger som et led i en markedsundersøgelse, for at jeg kan danne mig et overblik over det behov, som din virksomhed og lignende virksomheder kan have i forbindelse med GDPR.

De oplysninger, som du giver mig undervejs i interviewet er udelukkende til intern brug og bliver ikke delt med andre.

Oplysningerne gemmer jeg i op til 4 uger efter interviewet, hvorefter jeg enten sletter oplysningerne eller anonymiserer dem.

Dit samtykke

Dine oplysninger behandler jeg alene på baggrund af dit gyldige samtykke, som du afgiver ved markering med flueben, når du færdiggør bestillingen. Du kan til enhver tid henvende dig til mig, for at trække dit samtykke tilbage. Herefter er jeg forpligtet til at slette oplysningerne eller anonymisere dem.

Se desuden Genparts persondatapolitik, hvor du kan få flere oplysninger om min behandling af personoplysninger.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 6083 6300 eller mail info@genpart.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Venlig hilsen

Marie Louise Egelund, Genpart